Spring naar content

Inspiratie sessie

What if I fall?
Oh, my darling, what if you fly?
Erin Hanson

Soms loop je ergens in vast en kom je er zelf niet uit. Omdat je teveel in je hoofd zit, omdat hevige emoties je blokkeren, omdat je in een oud patroon schiet, omdat je allerlei belemmerende overtuigingen hebt of omdat je moeite hebt om te voelen wat intuïtief de beste weg is voor je. Maar je hebt geen zin of tijd voor een (langdurig) coachtraject. Dan is het goed om te weten dat één enkele intensieve inspiratie sessie gericht op jouw ontwikkelvraag vaak al voldoende is om weer in beweging te komen.

Mijn aanbod

Met behulp van het bezielingsspel of de bezielingsplaten (ontwikkeld door Adriaan Hoogendijk) ga je op een intuïtieve en speelse manier aan de slag met een door jou geformuleerde ontwikkelvraag. Ik begeleid je in de stappen van het spel, maar je zoekt en vindt zelf de antwoorden op jouw vraag. Hierdoor ontstaat een helder overzicht van je vraag, de gedachten en overtuigingen waarmee je jezelf saboteert en hoe je de stap naar de door jou gewenste verandering kan zetten.

Gedurende deze sessie van ongeveer 2,5 uur is er alle aandacht voor jou. Je gaat naar huis met een hoop nieuwe inzichten en inspiratie om de door jou gewenste veranderingen in gang te zetten.

Ervaringen

“Recent had ik een inspiratiesessie bij Inge. Waar ik aanvankelijk alleen nieuwsgierig was naar mogelijke inzichten, heeft deze sessie me echt richting gegeven. ‘Dicht bij jezelf blijven’ klinkt eenvoudig, maar ik schiet snel in bekende (rationele) patronen. Inge gaf vanuit een ander perspectief reflectie op de tegenstelling tussen wat ik eigenlijk zou willen en hoe ik feitelijk handel. Ze liet me inzien dat in mijn geval onuitgesproken emotionele verlangens hierin de sleutel zijn. Met de aangereikte handvatten is mijn koers nu duidelijk en het pad zichtbaar. Hiervoor ben ik Inge dankbaar en kom ik graag terug!”

Liselotte, jurist

“Dank je wel voor de inspirerende sessie met het bezielingsspel. Een heel bijzondere en warme ervaring! Ik voel dat ik hard gewerkt heb, maar niet leeg ben. Er stroomt vernieuwd vertrouwen door me heen. Ik ben nieuwsgierig naar wat er komen gaat en dankbaar voor al het moois in mijn leven.”

Maureen, jongerencoach

Wij gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, of u onze cookies accepteert.