Spring naar content

Mijn klanten

Get out of your head and into your heart.
Think less, feel more.
Osho

In het hoofd, uit de verbinding

Een groot deel van de mensen die ik begeleid ervaren dat ze teveel vanuit hun hoofd leven. Het lukt hen niet (meer) om écht te voelen. Laat staan om te leven en te handelen vanuit een verbinding tussen hoofd, lichaam, hart én ziel. Dit staat goede relaties in de weg, op de eerste plaats die met zichzelf. Ze merken bij zichzelf een toenemend gevoel van ontevredenheid over hun (werk) leven, een afgenomen vitaliteit of steeds moeizamere relaties met hun partner, kinderen, collega’s en / of hun leidinggevende.

Veel mensen die ik coach lopen uiteindelijk vast en vragen zich af: is er niet meer in het leven dat dit? Hoe stap ik uit deze tredmolen? Hoe kan ik meer voldoening halen uit mijn (werkende) leven? Hoe zorg ik dat ik me écht kan ontspannen? Hoe kan ik me weer energiek en enthousiast voelen? Hoe kom ik écht tot rust? Hoe kan ik als professional succes creëren op een manier die écht bij mijn talenten, waarden en drijfveren past? Hoe kan ik een betere relatie krijgen met de mensen om mij heen? Met andere woorden: hoe krijg ik er weer zín in?

Stressklachten en burn-out

Vaak spelen allerlei ingesleten overlevingspatronen een onzichtbare, maar zeer bepalende rol in ons werk en ons leven. Denk aan de gewoonte om alles altijd perfect te willen doen uit angst om negatief beoordeeld te worden. Of de neiging om anderen te ‘pleasen’ en jezelf altijd op de tweede (of derde of zelfs vierde) plaats te zetten. Of het op afstand houden van anderen om te voorkomen dat ze je in de steek laten.

Als gevolg van al deze overlevingspatronen voelen veel mensen zich voortdurend gestrest, gedemotiveerd, opgebrand of ronduit moedeloos. Niet zelden leidt dit tot een burn-out en/of een depressie. Wat begint met mentale spanningen eindigt dan met ernstige fysieke klachten en psychische problemen.

Hoe ik help

Herken je je hier (gedeeltelijk) in? Via coaching, een of meerdere workshops of een groepsprogramma help ik je om je weer te verbinden met je gevoel, je energie en je zielsmissie. Jouw échte kracht. Je komt erachter dat er zoveel meer is dan je hoofd, dat jou met die voortdurende stroom aan (negatieve) gedachten en (kritische) innerlijke stemmen veel narigheid bezorgt. Je herontdekt je eigen natuur, je eigen bezieling en jouw vitaliteit.  Je wordt je bewust van wie je werkelijk bent. Zodat jij je werk en je leven de ZIN kan geven waar je naar op zoek bent.

Geef ZIN aan wie je bent!

Wij gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, of u onze cookies accepteert.