Spring naar content

Ervaringen

When all is said and done,
we're really just all walking each other home.
Ram Dass

“Ik kwam bij jou toen ik zo moe was dat ik eigenlijk niets meer kon, maar toch nog doorging. Door stil te zitten, je vragen en oefeningen kwamen de inzichten: ‘wat wil ík nu eigenlijk?’ ‘kan ik leren stoppen met leven voor anderen?’ Je gaf me dat zetje: ‘ga het maar gewoon proberen’. Wat ben ik daardoor gegroeid! Ik kan nu zeggen: ‘ik ben oké, ik mag er zijn’. Bij elke stap die ik zet, groeit mijn energie. Dank voor alles Inge. Ik zou iedereen die op een vergelijkbaar punt in zijn leven komt, met jou willen laten kennismaken. Je bent betrokken, warm, oprecht, kundig en hebt heel veel te geven. Ik hoop dat ook anderen dat mogen gaan ervaren.”

Leonie (burn-out coachtraject)

 

“Recent had ik een inspiratiesessie bij Inge. Waar ik aanvankelijk alleen nieuwsgierig was naar mogelijke inzichten, heeft deze sessie me echt richting gegeven. ‘Dicht bij jezelf blijven’ klinkt eenvoudig, maar ik schiet snel in bekende (rationele) patronen. Inge gaf vanuit een ander perspectief reflectie op de tegenstelling tussen wat ik eigenlijk zou willen en hoe ik feitelijk handel. Ze liet me inzien dat in mijn geval onuitgesproken emotionele verlangens hierin de sleutel zijn. Met de aangereikte handvatten is mijn koers nu duidelijk en het pad zichtbaar. Hiervoor ben ik Inge dankbaar en kom ik graag terug!”

Liselotte, jurist

 

“Dank je wel voor de inspirerende sessie met het bezielingsspel. Een heel bijzondere en warme ervaring! Ik voel dat ik hard gewerkt heb, maar niet leeg ben. Er stroomt vernieuwd vertrouwen door me heen. Ik ben nieuwsgierig naar wat er komen gaat en dankbaar voor al het moois in mijn leven.”

Maureen, jongerencoach

 

“Ik heb in onze teamsessies altijd met verwondering naar je geluisterd. Je bent goed in staat om je observatie en je waarnemingen te verwoorden zonder oordeel. Dit maakt dat je je heel veilig voelt bij jou. Ik vond het een cadeau om zo je kwaliteiten te zien. Dank je wel voor je inzet voor onze organisatie.”

Anja, opleidingsfunctionaris

 

“Ik ben bijzonder tevreden over de hele ‘customer journey’ die ik bij jou heb ervaren: jouw persoonlijke aanpak, de prettige rustige setting, je feedback, de nazorg. Het coachtraject heeft me veel geleerd. Het heeft me inzicht gegeven in de vervelende situatie waarin ik me met mijn werkgever bevond. Ik kon het achter me laten en vol vertrouwen mijn focus weer op de toekomst richten.”

Gerben, communicatie- en marketingmanager

 

“Ik heb onze coachsessies als zeer prettig ervaren. Je bent een fijne en warme persoon, die mij veel ruimte geeft om mezelf te zijn en om openheid te tonen. Je stelt ook gevoelige zaken aan de kaak zonder daarbij op een vervelende manier over te komen. Dank je wel daarvoor!”

Emily, studieadviseur

 

“Ik vond de gesprekken met jou erg verhelderend. Ze werkten bevestigend voor waar ik al mee bezig was. De gesprekken gaven me meer fundament voor de ‘life-changing’ keuzes die ik ga maken. Jouw intuïtie en je ingevingen gaven de gesprekken direct diepgang. Blijf jezelf, je bent een heel fijn persoon om mee in gesprek te gaan!”

Sabine, psycholoog

 

 

Geef ZIN aan wie je bent!

Wij gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, of u onze cookies accepteert.