Spring naar content

Workshops

Heb je zin om jezelf te verrassen met nieuwe inzichten? Om je persoonlijke ontwikkeling een zetje te geven? Wil je iets nieuws leren op het gebied van zingeving, persoonlijk leiderschap, bezieling, vitaliteit of geluk? En komt het er maar niet van om er een boek over te lezen (of daar dan ook echt iets mee te doen? ;-) Dan is een workshop of programma bij Zinsmederij misschien iets voor jou!

Ik organiseer regelmatig workshops en programma's online of op onze prachtige locatie naast landgoed Ulvenhart en op loopafstand van natuurgebied de Strijbeekse Heide.

In een kleine groep deelnemers (maximaal 8) ga je actief aan de slag met een onderwerp waar jij blij van wordt. De workshop is interactief, informeel en praktisch van opzet. Zo kun jij dat wat je leert na de workshop meteen toepassen in je dagelijkse leven. En wat is het fijn om te merken dat je niet de enige bent die met bepaalde thema's aan het stoeien is!

Het doel van deze workshops en programma's is om jou te inspireren op jouw weg naar meer zingeving en geluk. Heb je er al ZIN in?

Bekijk dan mijn actuele aanbod hieronder. Je kunt je direct inschrijven!

Wij gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, of u onze cookies accepteert.