Spring naar content

Zin in leven

Forge meaning. Build identity.
Andrew Solomon

Voel je je onrustig, geleefd, ontevreden, niet in je element? Heb je het gevoel dat je vastzit in een identiteit of een leven dat je niet meer past? Voel je de noodzaak om je te (her)bezinnen op je leven? Ben je op zoek naar een manier om je leven meer betekenis te geven? Ben je benieuwd naar je diepere talenten en naar wat je het liefste wilt bijdragen? Wil je je leven een radicaal andere wending geven – of heeft het leven dit voor jou gedaan – en heb je behoefte aan begeleiding en steun bij dit veranderproces? Ben je eraan toe om een laagje dieper in je persoonlijke ontwikkeling te duiken? Voel je dat het tijd is om de confrontatie aan te gaan met de innerlijke hindernissen die jou telkens weer tegenhouden om te groeien?

Via life coaching, losse inspiratiesessie(s) of een bezielende mini-retraite help ik jou om er weer ZIN in te krijgen.

Wat houdt life coaching in?

In een life coaching traject ga je in individuele sessies van 1,5 -2 uur aan de slag met de coachdoelen die we in het oriënterend gesprek vaststellen. In de coachsessies is alle aandacht intensief op jou en je ontwikkelvraag gericht. Tussentijds ben je zelf actief bezig met het maken van oefeningen en opdrachten. Hierdoor kun je in korte tijd een grote sprong in je persoonlijke ontwikkeling doormaken.

Een persoonlijk coachtraject is ‘all-in’ en bestaat uit:

  • een telefonische kennismaking van 20 minuten
  • een oriënterend gesprek van 1,5 uur
  • 3 -5 individuele coachgesprekken van 1,5 -2 uur op locatie van Zinsmederij
  • tussentijdse opdrachten, materialen en video’s
  • de mogelijkheid om tussen de gesprekken door vragen te stellen (telefonisch, via what’s app of e-mail)

Afhankelijk van de afspraken die we maken, duurt een persoonlijk coachtraject 3 tot 6 maanden.

Wat levert het op?

In een life coachtraject werken we gericht aan jouw ontwikkeldoel(en). Je leert op een andere manier naar jezelf en je situatie te kijken. Je leert anders te denken en je belemmerende overtuigingen en ineffectieve gedragspatronen te doorbreken. Je leert (opnieuw) te luisteren naar je intuïtie, je gevoel en de wijsheid van je lichaam. Je ontdekt jouw persoonlijke zingeving. Je ontwikkelt je persoonlijk leiderschap.

Als je leeft vanuit zingeving en persoonlijk leiderschap dan ervaar je meer bezieling en vitaliteit. Dit uit zich in een toename van je  (zelf)compassie, je authenticiteit, je energie, je veerkracht, je betrokkenheid, je focus en je effectiviteit. De relatie met de mensen om je heen verbetert. Kortom: je creëert meer ZIN in je leven, voor jezelf en de mensen om je heen.

Investering

Voor een all-in life coachtraject werk ik op basis van offerte. Neem hiervoor direct contact met me op.

Als je liever gebruik maakt van losse coachsessies dan kan dit ook.

  • Een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek duurt 20 minuten en is gratis.
  • Tarief particulier:  € 105,- per uur incl. btw.
  • Tarief zakelijk:   € 125.- per uur excl. btw.

Meer informatie

Voor meer informatie over mij, mijn werkwijze en visie op coaching verwijs ik naar de pagina over hoe ik werk.

"Het is mijn missie om jou te inspireren om met zin, bezieling en energie in je leven en je werk te gaan staan. Ik geloof dat de weg hiernaartoe bestaat uit het ontwikkelen van zelfbewustzijn, persoonlijk leiderschap en het ontdekken van jóuw zingeving!"

Wij gebruiken cookies op onze website

Bevestig alstublieft, of u onze cookies accepteert.